En gårdsbutik att längta till

Härproducerade skinn & ullprodukter mitt på Bjärehalvön!

Vackra presenter i ull!

Handla gosiga skinn och presenter I vår gårdsbutik. Alla lammskinn som vi har till försäljning kommer från gårdens egna lamm och tackor. Vi har alltid skinn hemma och vill ni komma och titta på dom, så hör av er.Ullkransar 

En vacker prydnad på dörren som står sig året runt. Ullfibern har ett naturligt skydd mot fukt och väta och därför håller kransen stilen under lång tid. 

Våra skinn

Varje skinn är unikt, inget är det andra likt. Det kan gå från väldigt ljusgrått till mörkgrått, nästan svart. Skinn från lamm har oftare en jämn nyans, medan skinnen från dom vuxna djuren är mer melerade i färgen oftast med en svart ål på ryggen.

Ullbollar i gråskala 

Tovade ullbollar i gråskala ger ett gediget intryck och är en snygg och miljövänlig inredningsdetalj. Häng upp dem, placera dem på ett fat eller i din blomkruka. 

Ullbollar med färg

Givetvis har vi infärgade tovade ullbollar också. Snygga att sätta i påskriset eller julgranen men även de dekorativa att pynta med på olika sätt året runt. 

Ullkofta/kappa

100% Ullkoftor från STATEOFWEAVER. Design och Tillverkning i Tollered.Model: lång (1.800 kr)och kort (1.600kr), i färgerna Beige/Ljusgrå/Mörkgrå/Khaki grön/Marinblå

Presenter

Av gårdens ull och skinn.

Ullbollar i Gråskala eller färg

22 kr/st

Ullkrans med ljusgrå lockar

På en rund stålram. 300 kr/st

Ullkrans med svarta lockar

På en rund stålram 300 kr/st

Cykelsadel skydd VITA

Av härligt ulligt vita skinn från gården 350 kr/st

Gotlands skinn i olika storlekar

Pris från 2.400 kr

Lammskinn tofflor

Mjuka & varma stl. 38/39, 40/41, 42/4,  640 kr

Beställ dina ullpresenter här

Beställ gärna via vårt formulär. Välj datum för upphämtning utanför butiken från kl 17.00. Du får en bekräftelse via mail när din beställning är klar för avhämtning. Betalning sker med betalkort eller swish vid avhämtningstillfället.

Din lokala mataffär