En gårdsbutik att längta till

Härproducerade skinn & ullprodukter mitt på Bjärehalvön!

Julklapps Tips!

Vi har fått in mjuka varma innetofflor uppsydda av skinn från gården. Finns i mörkblått och i brunt strl.38-43 640 kr/st. Vi har också våra mjuka cykelsadelskydd uppsydda av vårt härliga vita skinn. 350 kr/st.

Äpplelundens Lammskinns tofflor 640 kr
Äpplelundens Cykelsadelskydd 350 kr

Vackra presenter i ull!

Handla gosiga skinn och presenter I vår gårdsbutik. Alla lammskinn som vi har till försäljning kommer från gårdens egna lamm och tackor. Vi har alltid skinn hemma och vill ni komma och titta på dom, så hör av er.Ullkransar 

En vacker prydnad på dörren som står sig året runt. Ullfibern har ett naturligt skydd mot fukt och väta och därför håller kransen stilen under lång tid. 

Våra skinn

Varje skinn är unikt, inget är det andra likt. Det kan gå från väldigt ljusgrått till mörkgrått, nästan svart. Skinn från lamm har oftare en jämn nyans, medan skinnen från dom vuxna djuren är mer melerade i färgen oftast med en svart ål på ryggen.

Ullbollar i gråskala 

Tovade ullbollar i gråskala ger ett gediget intryck och är en snygg och miljövänlig inredningsdetalj. Häng upp dem, placera dem på ett fat eller i din blomkruka. 

Ullbollar med färg

Givetvis har vi infärgade tovade ullbollar också. Snygga att sätta i påskriset eller julgranen men även de dekorativa att pynta med på olika sätt året runt. 

Presenter 

Ullkrans med lockar

Finns i storlekar från 15 - 25 cm i diameter

Från 180 kr/st

Ullkrans kardad

Finns i storlekar från 20 - 35 cm i diameter

Från 290kr/st

Ullbollar i gråskala eller färg

Finns i ljusgrå, mörkgrå och färg blå, rosa, gul

22 kr/st

Cykelsadel skydd

Finns i vitt och grått skinn

350 kr/st

Lammskinn

Från 2400 kr

Fårskinn

Från 2800 kr

Beställ dina ullpresenter här

Beställ gärna via vårt formulär. Välj datum för upphämtning utanför butiken från kl 17.00. Du får en bekräftelse via mail när din beställning är klar för avhämtning. Betalning sker med betalkort eller swish vid avhämtningstillfället.

Din lokala mataffär